Magnetolith-terapi

Magnetolith er Fysioplus.dk nye behandling af smerter i bevægeapparatet.

 

Magnetolith er en terapeutisk behandling af smerter og funktions nedsættelse i bevægeapparatet,  hurtig, enkelt, risikofri og uden bivirkninger.

Hvordan virker Magnetolith?
Magnetolith er en behagelig oplevelse for patienten. Selve terapi-instrumentet placeres over smerteområdet, og magnetiske høj-energi impulser overføres til det pågældende sted hvor de gør gavn-dybt nede i kroppen da penetreringsdybden er på hele 18 cm.

Magnetolith-impulserne hjælper med at skabe et bedre miljø i cellerne, så kroppen nemmere kan reparerer vævsskader, dæmpe inflammation og muskelspændinger, aktivere lymfesystemet og etc.

Behandlingen foregår fuldt påklædt, da direkte hudkontakt ikke er nødvendigt for at mærke effekten. Med andre ord er Magnetolith en behandling, der sker udenfor kroppen, men har effekt inde i kroppen. En enkelt behandling varer mellem 10 og 20 minutter - og der må påregnes 6-8 behandlinger afhængig af lidelsen, og hvordan patienten responder på behandlingen.

Hvilke skader kan typisk behandles med Magnetolith?
Magnetolith-terapien er især effektiv til
Akutte skader i muskler og led - (også kroniske) og slidgigt


Indikationer til behandling:


De fleste patienter beretter om en betydelig forbedring af deres symptomer, og nogle oplever endda at blive helt smertefri efter ganske få behandlinger.

Fordele ved Magnetolith behandling:

Større områder kan behandles på en gang.

Magnetolith behandling hos Fysioplus, kan udføres isoleret som eneste behandling og hornorar er pt. 250 kr.
Kan også indgå i den samlede behandling i kombination med andre behandlingsteknikker.